Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erkan Petekkaya / Erkan Petekkaya, operat de urgenţă | TVmania.ro : Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan.

Erkan Petekkaya / Erkan Petekkaya, operat de urgenţă | TVmania.ro : Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan.. Ünlü oyuncu erkan petekkaya bu hafta i̇bo show'un özel bölümünün konuklarından biri. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. 1994 ylında kamera şakası programı ile. Born 11 december 1970) is a turkish actor. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti.

Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Erkan petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu devlet tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Erkan petekkaya 1993 tarihinden itibaren devlet tiyatrolarında kadrolu olarak çalışmıştır.

Erkan Petekkaya'nın Yeni Dizisi « Okey4 Okey Oyna - Bedava ...
Erkan Petekkaya'nın Yeni Dizisi « Okey4 Okey Oyna - Bedava ... from www.okey4.org
Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. Erkan petekkaya resmi facebook sayfası twitter.com/_erkanpetekkaya. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur.

Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor.

Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında? Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. 10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı! 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet. En son erkan petekkaya haberleri anında burada. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Erkan petekkaya resmi facebook sayfası twitter.com/_erkanpetekkaya. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında.

Erkan Petekkaya deja de trabajar por su familia - Tv Turca ...
Erkan Petekkaya deja de trabajar por su familia - Tv Turca ... from tvturca.gratis
11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi. His wife name is didem petekkaya they married in 2003.

1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı! Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. Erkan petekkaya kimdir nereli, kaç yaşında? Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında, elazığ'da dünyaya geldi. Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır. Beyaz gelincik , hanımın çiftliği , öyle bir geçer zaman ki ve hanımeli sokağı gibi türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan türk dizi oyuncusu. Erkan petekkaya resmi facebook sayfası twitter.com/_erkanpetekkaya. Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı.

Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır.

Erkan Petekkaya, 'Özgürlük günü'nü kutladı - Magazin haberleri
Erkan Petekkaya, 'Özgürlük günü'nü kutladı - Magazin haberleri from i.sozcu.com.tr
Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. 11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. Erkan petekkaya (_erkanpetekkaya) в твиттере. En son erkan petekkaya haberleri anında burada.

Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır.

Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Erkan petekkaya hakkında bilinmeyenler 2004 yılında didem petekkaya ile olan evliliğinden bir oğlu oldu. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Bu yolla içerik ve reklamları. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Erkan petekkaya, 2019'da ekranlara gelen vurgun dizisinde kemal vardar karakterini canlandırdı. Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. 10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı!

Post a Comment for "Erkan Petekkaya / Erkan Petekkaya, operat de urgenţă | TVmania.ro : Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan."